Byflou Journal

MENU SPACE, BY LASSEN OG THE AUDO FUSIONERER TIL ET NYT DESIGN UNIVERS


Fra fusionen af to danske design giganter, MENU Space og By Lassen, er Audo Copenhagen kommet til som en ny og ikke mindst revolutionær spiller. Denne bemærkelsesværdige fusion repræsenterer både et århundrede af dansk designtradition og et moderne, globalt perspektiv, der konstant stræber efter udviklingen og fremtidens designtendenser.

Ved at forene arv og nutidig design, danske rødder og globale ambitioner samt mennesker og projekter over hele verden fungerer Audo Copenhagen som en katalysator for kreativitet og fælles innovation. Et koncept der både udformes fysisk i Audo House og i mentaliteten hos skaberne bag de mange Audo-designs.

Menu Space, By Lassen og The Audo fusionerer til et nyt designunivers | Byflou Journal

Audo Copenhagen

En fusion af tre danske designprofiler

MENU Space blive til Audo Copenhagen | Byflou Journal

MENU SPACE

Grundlagt i 1978 af Simon Hansen, var MENU Space en fremtrædende aktør i skandinavisk design. Virksomheden samarbejdede med talentfulde designere og skabte produkter der forenede mennesker og rum. Kendetegnet ved MENU var et visuelt tiltalende design, der stræbte efter at gøre verden lidt mindre kompliceret og samarbejdede med globale designtalenter for at skabe moderne klassikere.

By Lassen bliver til Audo Copenhagen | Byflou Journal

BY LASSEN

By Lassen blev etableret i 2008 for at genindføre danske designklassikere af Lassen-brødrene, Mogens og Flemming, der dengang blev anset som nogle af Danmarks største designere. Brødrene voksede op i en kunstnerisk familie og udviklede tidligt en passion for arkitektur og design. Begge brødrene bidrog til at bringe funktionalismen til Danmark, hvor designet er skabt for at opfylde sin funktion snarere end æstetik.

The Audo bliver til Audo Copenhagen | Byflou Journal

THE AUDO

The Audo var en kreativ hybrid mellem MENU og Norm Architects designs, samlet i ét univers ved Københavns Nordhavnen - et unikt koncept, der afspejlede krydsning mellem hjem, arbejde og gæstfrihed i et enkelt, fællesskab opbyggende univers. The Audo hedder i dag Audo House, men formår stadig at forene event faciliteter, café, restaurant og konceptbutik, samt en eksklusiv hotelbolig i ét.

En ny designfilosofi


Audo Copenhagens designfilosofi omfavner en æstetik, døbt "Soft Minimalism". En filosofi der forfølger en æstetisk vision af rene linjer, rolige udtryk, subtil styrke, jordfarver og materialer, der stammer fra naturen og er udformet med den ypperste respekt. Den bløde minimalisme fremmer kreativ fordybelse og harmoni. Den tilpasser sig forskellige arkitektoniske stilarter der er passende både til private boliger og kommercielle omgivelser. Dens tidløshed betyder, at Audo møbler kan nydes i generationer og følge dig, når vi træder ind i nye, kreative kapitler i livet.

Intet er mere dyrebart end menneskelig forbindelse og derfor står Community som en af de stærkeste værdier hos Audo Copenhagen. Hvor end der er rum, opstår der altid mulighed for fællesskab. Hvert eneste Audo-design er skabt til at tjene en funktion med dybde i form og følelse, hvilket giver mulighed for at skabe en følelse af fællesskab, uanset hvor i verden man befinder sig. Ved at blande og matche arvestykker med moderne design kan man skabe unikke og kontrastfulde rum, der både rummer historie og fremtid. Jagten på at skabe en følelse af fællesskab hæver værdien af de objekter og rum, vi befinder os i.

Menu Space, By Lassen and The Audo merge into a new design universe | Byflou Journal

Audo House


Audo House i København er hjemsted for Audo Copenhagens showroom og hovedkvarter. Dette unikke koncept forener dygtige fælles arbejdspladser og event faciliteter, en café, restaurant og konceptbutik samt en eksklusiv bolig i et enkelt, fællesskabsskabende univers.

Audo House har en inspirerende blanding af originale træk og omhyggeligt udvalgte tilføjelser fra forskellige premiummærker - ikke mindst Audo's omfattende sortiment af møbler, belysning og tilbehør, der smukt bliver kombineret sammen med udvalgte produkter fra andre globale brands. Audo House afspejler Audo Copenhagens samarbejdende ånd. Ved at omdefinere, hvordan vi bruger design, rum og ikke mindst, hvordan vi forbinder os med hinanden, er dette kreative rejsemål også et centrum for kraftfulde idéer, smukt design og inspiration.

Besøg Audo House til 3 Days of Design for en eksklusiv oplevelse af Audos designunivers.

Audo House | Byflou Journal
MENU Space blive til Audo Copenhagen | Byflou Journal
MENU Space blive til Audo Copenhagen | Byflou Journal
MENU Space blive til Audo Copenhagen | Byflou Journal
MENU Space blive til Audo Copenhagen | Byflou Journal
MENU Space blive til Audo Copenhagen | Byflou Journal
MENU Space blive til Audo Copenhagen | Byflou Journal